Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Snigpremiere på vinterens store filmhit – MØDREGRUPPEN!

januar 26 @ 6:00 pm - 11:00 pm

MØDREGRUPPEN er en sjov og livsbekræftende komedie om en forkælet overklassekvinde, som tvinges tilbage til provinsrødderne, hvor hun må smøge ærmerne op og omsider får mulighed for at finde sig selv. Tjek traileren her

Visningen foregår på LilleSyd, hvor Peter serverer en omgang spaghetti bolognese og dertil ét glas vin, én øl eller én sodavand, mens han disker op med underholdende anekdoter fra ’behind the scenes’. Som altid vil der være mulighed for at købe lidt ekstra både til ganen og til den søde tand i vores bar.

 

Programmet ser således ud:

  • 18:00 Peter serverer spaghetti bolognese
  • 19:00 Vi viser MØDREGRUPPEN
  • 21:00 Vi nyder hinandens selskab og måske et godt glas vin
  • 23:00 Tak for i dag

Prisen for billetter til arrangementet er 229 kr. + gebyr og de kan købes her

 

Her er en kort introduktion til filmen:

I Hong Kong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted hendes mand vil lede – hendes sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe. Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

Detaljer

Dato:
januar 26
Tidspunkt:
6:00 pm - 11:00 pm
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/snigpremiere-pa-vinterens-store-filmhit-modregruppen-billetter-321596

Arrangør

LilleSyd

Sted

LilleSyd
Bjergvej 8
Herfølge, 4681 Danmark
+ Google Map