Maden til jeres fest

LilleSyd Forsamlingshus byder på tre forskellige madkoncepter;

  • “Klassisk med et twist”
  • “Créme de la créme”
  • “Økologisk verdenskøkken”

I kan allerede nu bestille mad fra en af disse, med levering efter d. 1/6-2018, hvor forsamlingshuset står klar.

Ønsker I selv at stå for maden, står vores professionelle køkken til jeres rådighed.

Klassisk med et twist – Peter og Hedvig

Peter og Hedvig er eksperter i mormormad, skæve egnsretter, det klassiske franske køkken og det italienske køkken. De har en forkærlighed for det klassiske og tidsløse køkken, men er bestemt ikke bange for at give den et godt skud fornyelse.

Siden Hedvig var ganske lille, har far og datter været sammen om maden – både i marken, i gryderne og ved middagsbordet. De har en fælles passion for økologi, det gode dyreliv og mad der er lavet for bunden og med hjertet. De laver derfor mad af rigtig god kvalitet og udvælger omhyggeligt alle deres lækre råvarer.

Peter er passioneret hobbykok og har bl.a. været med i Masterchef. Hedvig har grundforløbet som kok og har i den grad arvet sin fars store interesse for mad. De lover at det bliver godt og lidt tosset.

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud på mad til jeres fest af Peter og Hedvig, kan de kontaktes på svinet@filmbyen.dk

Créme de la créme – Babette

Ønsker I mad i topklasse? Babette byder på nye spændende madtendenser, udført efter de klassiske dyder. De tilbyder dig en totaloplevelse, som inkluderer mad af høj kvalitet, lokale råvarer håndteret på bedste vis, perfekte vinvalg og sublim service. De ønsker at I får en fed fest, der bliver husket for at være lidt ud over det sædvanlige.

Babette har eksisteret i 27 år og har et hav af priser bag sig.  De vandt Årets Restaurant i 1998 og igen i 2017. Ligeledes vandt de Årets Betjening 2017. De er nomineret til Årets Bedste Restaurant i Norden og af The White Guide til Årets Vinkort i Skandinavien.

Det er ægteparret Henrik Pedersen og Vivi Schou der står bag Babette. Det der driver dem, er at de ønsker at begejstre mennesker og give totaloplevelser, der sidder i kroppen som ren glæde lang tid efter.

Babette er leverandør til bl.a. Børsen, Glyptoteket og Statens Museum for Kunst. Med andre ord, kan man roligt sige, at de er en mastodont inden for mad ud af huset og catering.

Hvis du vælger at Babette skal levere maden til din fest, har du to muligheder: du kan vælge en totalpakke med mad, vin og et team af Babette-folk til at servicere eller du kan ”blot” vælge at få maden leveret.

Ønsker du mad i absolut topklasse til din fest, kan du kontakte Babette enten pr. mail babette@pc.dk eller på tlf.: 55 34 30 30.

Økologisk verdenskøkken – Nyboe & Christoffersen

Ønsker du et væld af lækker mad af årstidernes råvarer, så er Nyboe & Christoffersen et rigtig godt valg. Deres mad er inspireret fra alle landes køkkener og  deres råvarer er så vidt det overhovedet er muligt økologiske. De går samtidig meget op i bæredygtighed.

Nyboe & Christoffersen tilbyder smukt anrettet buffetmad. Der er stor variation i deres buffet. Der er altid salater og lækre vegetariske retter. De imødekommer meget gerne særlige ønsker og maden tilrettelægges i samarbejde med dig.

Bag Nyboe & Christoffersen står Pernille og Rasmus. De er barndomsvenner med en fælles passion for økologi og verdensmad. De laver mad fordi de har en stor kærlighed til god mad og i øvrigt synes at det er super sjovt.

Ønsker du at det er Nyboe & Christoffersen der skal levere lækker mad til din fest, kan de kontaktes på mail: nyboeogchristoffersen@gmail.com