God mad gør en god fest

LilleSyds forsamlingshus består foruden selve Gildesalen af et professionelt indrettet og topmoderne industrikøkken. Heri tilbereder og anretter vi lækre retter med udgangspunkt i et udvalg af årstidens økologiske råvarer bl.a. fra egen jord og avl her på LilleSyd.

Vores køkken – Jeres festmad!

I LilleSyds køkken finder man som oftest Peter og Hedvig, der er selverklærede eksperter udi mormormad, skæve egnsretter, det klassiske franske køkken og det moderne italienske køkken.

De har en forkærlighed for det klassiske og tidsløse køkken, men er bestemt ikke bange for at give den et godt skud fornyelse.

Siden Hedvig var ganske lille, har far og datter været sammen om maden – både i marken, ved gryderne og ved middagsbordet.

De har en fælles passion for økologi, det gode dyreliv og mad der er lavet med hjertet og helt fra bunden. Råvarerne er derfor nøje udvalgte og kombineret med et sikkert håndværk skabes der lækre retter af meget høj kvalitet.

Peter er passioneret hobbykok og har bl.a. været med i Masterchef.

Hedvig har grundforløbet som kok og har i den grad arvet sin fars store interesse for mad. De lover at det bliver godt og lidt tosset…

Vores køkken har over to omgange fået en glad smiley af fødevarestyrelsen. Det kan der læses mere om her.

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud på maden til jeres fest af Peter og Hedvig, så kontakt os for at høre nærmere!