Kommende Arrangementer

Thomas Buttenschøn

26. Januar 2023

kl. 19.00

Der er både velkendte hits som "Fantastiske Mandag" og "Smukkere end Smuk" og spritny musik på programmet, når Thomas Buttenschøn går på scenen med sin guitar, sit klaver og sine sange. Det hele bliver kædet sammen af Thomas Buttenschøns særlige evne til at forene smuk poesi og store følelser med humor og finurlige hverdagsfortællinger. Med sin karakteristiske stemme og sin musikalitet er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse.


Dørene åbner kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00.
Pizzeriaet Den Flyvende Tallerken har åbent på dagen fra kl. 17.00.

 

Pris: 375 kr. pr. personIda Nielsen

23. Februar 2023

kl. 19.00

Den danske bassist Ida Nielsen holdte den funky bund for den legedariske kunstner PRINCE fra 2010 og indtil dennes tragiske død i april 2016. Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. – og selvfølgelig masser af bas! Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik.

Dørene åbner kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00.
Pizzeriaet Den Flyvende Tallerken har åbent på dagen fra kl. 17.00.

 

Pris: 485 kr. pr. personMarie Carmen Koppel

12. April 2023

kl. 19.00

Danmarks ukronede soul og gospel dronning gæster Lillesyd.
Marie Carmen Koppel har gennem årene udgivet 10 albums i eget navn og på hendes seneste udgivelse “Forgiveness” er Marie klar med et album der viser hendes enorme stemmepragt og personlige fortællinger med en ny klang.
Gennem en lang og flot karriere har hun til stadighed vist sit værd og fasttømret sit navn som live artist ved at fylde spillesteder, kirker, musikhuse over hele landet igen og igen.
Med sin intensitet og nærvær har hun opbygget et fast og trofast koncert publikum. Som artist har hun altid gået sine egne veje og har med sin styrke, talent og ærlighed altid bevaret sin integritet. Hun har på albummet “Forgiveness” arbejdet tæt sammen med sin faste pianist, Steen Rasmussen, og sangene er produceret af netop de to.


Dørene åbner kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00.
Pizzeriaet Den Flyvende Tallerken har åbent på dagen fra kl. 17.00.

 

Pris: 425 kr. pr. personFif Beck All Stars

8. Juni 2023

kl. 19.00

Fif Beck All Stars er fest, uhøjtidelig ballade, grin og sjove bemærkninger.
Dybt forankret i blues og rock og med en fable for de melodiøse hits fra 60'erne og 70'erne skaber de den helt rette stemning. Bandet består af Rumle Hammerich på trommer, Flemming Kempf på bas, Søren Rislund på mundharmonika,

Øyvind Ougaard på klaver og harmonika og Fif Beck på sang.


Dørene åbner kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00.
Pizzeriaet Den Flyvende Tallerken har åbent på dagen fra kl. 17.00.


Pris: 250 kr. pr. personAfholdte Arrangementer

Den store vildtaften

25. Necember 2023

kl. 18.00

Vi hylder de vilde dyr omkring os.

Som vanligt får vi leveret en masse dejligt vildt, skudt af de habile, lokale jægere, som skyder hvad de må og skal for at holde bestanden omkring os nede i fornuftigt antal.

Vores dygtige kok Chris, sammensætter en suveræn 5-retters menu til jer, ud fra det vildt som vores jæger venner skyder i perioden på til aftenen. Det kan være fasan, gråand, hare, råvildt i alle afskygninger.

 

Vildt er det mest bæredygtige kød du kan spise, så æd dig mæt med god samvittighed.

 

Pris: 650 kr. pr. personRUED LANGGAARD

Filmvisning og koncert

16. November 2023

kl. 19.00

Denne aften inviteres du med til en hyldest af den idealistiske og excentriske, danske organist og komponist Rued Langgaard. Aftenen starter kl. 19 med visning af dokumentarfilmen om Rued Langgaard og efterfølgende fortæller filmens instruktør og producer Peter Aalbæk Jensen om Langgaard. Kl. 20 spiller kvintetten ’Dybfølt’ musik af Rued Langgaard. Det hele foregår i Bjergbyens nye ”kirke” TÆNKERIET på Bjergvej 13. Pizzariaet DEN FLYVENDE TALLERKEN, holder åbent på aftenen fra kl. 17. Parkering skal ske på Lillesyd parkeringsplads på Bjergvej 8.

 

Peter udtaler om dokumentaren:

”Som ganske ung filmmand faldt jeg over notits om den glemte danske klassiske komponist Rued Langgaard. Det blev til en dokumentarfilm – min første film. Siden er Langgaaard blevet en kult komponist og er genopfundet af unge danske klassiske musikere”

 

Om kvintetten ’Dybfølt’:

Fem af Skandinaviens ypperste musikere fra vidt forskellige musikalske baggrunde, har fundet sammen omkring en fælles fascination af den undervurderede og oversete danske komponist Rued Langgaard. Ligesom Langgaards alsidige skaberværk strækker sig fra det guddommeligt smukke til det dæmoniske og punkede, har kvintettens medlemmer tilsammen spillet alt fra rock-arenaer til Europas fineste koncertsale. Tilfælles har de dog en enorm nysgerrighed og kærlighed til musikkens magiske evne, til at samle mennesker omkring noget større end os selv. Dybfølt Kvintetten stræber efter at udvide hvad kammermusikken kan og åbne formatet op til et nyt publikum.

 

Dybfølt består af:

 • Henrik Goldschmidt, obo
 • Lena Jonsson, violin
 • Peter Kohlmetz Møller, ondes martenot & piano
 • Kirstine Elise Pedersen, cello
 • Mathæus Bech, kontrabas


Pris 385,- pr. person

Mortens aften

10. Necember 2023

kl. 18.00

Traditionens tro holder vi Mortens aften på LilleSyd.

Vi spiser samlet i Gildesalen, hvor vi serverer skøn andesteg med dertilhørende rødkål, stegte æbler, kartoffel og en himmelsk sovs. Til dessert serveres der gammeldags æblekage med rasp, flødeskum og en klat ribsgele på toppen.

 

Slip for at rengøre ovnen og tag i stedet familien under armen og kom på LilleSyd. 


Pris: 410 kr. pr. person

Børn mellem 4 og 12 år spiser til halv pris og rollinger er gratis.Lis Sørensen

1. November 2023

kl. 19.00

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre.

Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.


Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.


Lis Sørensen har med sig på scenen sit fantastiske band: Jonas Krag, Mads Michelsen, Mikkel Riber, Steen Rasmussen


Pris 850,- pr. person for koncert


Søren Huss

27. Oktober 2023

kl. 19.00

Det har været en ganske bevægende oplevelse for Søren Huss, at vende tilbage til scenen efter et par års pause som følge af en depression. Og det virker til at følelsen har været gengældt. Publikum er i løbet af det sidste halve år strømmet til sangerens koncerter med fuldt band. Mange af koncerterne har været totalt udsolgt, og anmelderne har strøet om sig med roser og stjerner.


Denne aften kan du opleve Søren Huss helt intimt i selskab med musikeren Christian Balvig, hvor de spiller nogle af Sørens største sange, samt præsenterer nogle af de helt nye.


Vi åbner dørene til baren kl. 19.00 og så starter koncerten kl. 20.00. Vores pizzaria – DEN FLYVENDE TALLERKEN – er åbent denne aften fra kl. 17.00.


Pris 650,- pr. person for koncert


Anders Blichfeldt

28. September 2023

kl. 19.00

Der er lagt op til en musikalsk og rørende aften, når Anders Blichfeldt gæster LilleSyd!

Det er nok de færreste voksne danskere, der ikke kan huske sig selv give den gas på dansegulvet i festligt lag, skrålende ”Boooonsoir Madame. I know who you are Madame. You used to be a Mademoiselle. I know you too well”.
Anders Blichfeldt og bandet Big Fat Snake har gennem tiden skabt en hel række elskede hits, der gang på gang bliver spillet og sunget med på. I 2022 udgav Anders Blichfeldt Tik Tak – en sang om fire veninders livslange venskab – en sang, der betød, at Anders Blichfeldt, i en alder af 58 år, fik sit første hit på dansk. Tik Tak er derfor blevet titelsang på Anders Blichfeldts nye soloturné, som han drager ud på de danske landeveje med i 2024.


Vi åbner dørene til baren kl. 19.00 og så starter koncerten kl. 20.00. Vores pizzaria – DEN FLYVENDE TALLERKEN – er åbent denne aften fra kl. 17.00.


Pris 650,- pr. person for koncert


Loppemarked

6. August 2023

kl. 10-15

Så er det tid til at du får ryddet ud i gemmerne og booket en stand til loppemarked her på LilleSyd.

Alle slags lopper er velkomne!


Standen bookes hos Gitte på mail: Mathiassengitte@gmail.com

Du skal selv medbringe bord og prisen for en stand er 150,- som betales på dagen.


I tilfælde af regn, rykker vi ind i Orangeriet.
Men vi satser på en skøn dag med massere af sol og god stemning.
Vi ses glade!

Allan Olsen

4. August 2023

kl. 19.00

Vi starter med at baren åbner kl.19.00 i forsamlingshuset.
Koncerten starter kl. 20.30 - tæt på og nærværende.

Er vejret godt bliver det udendørs. Så tænk på passende tøj.


Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.
Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.
Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive kedeligt!
Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.


Pris 650,- pr. person for koncert

Sensommer middag

28. Juli 2023

kl. 18

Kom til sensommer middag, hvor pigerne disker op med en lækker 3 retters menu. Alt er håndlavet og økologisk. 


 • Forret: Artiskokker, hele og dampede, med kapers vinagrette
 • Hovedret: Stegt kylling med søde danske majs, skovens kantareller og nye danske kartofler
 • Dessert: Hjemmelavet is på sommerbær, brændt marengs crumble og friske bær


Pris 350,- pr. kuvert

Familieformiddag

26. Juli 2023

kl. 10-11.30

Tag familien med til LilleSyd til en hyggelig formiddag med aktiviteter, som både de voksne, de helt små og lidt større kan være med til!


Vi mødes på legepladsen ved gederne hvis vejret er til det, ellers trækker vi ind. Programmet offentliggøres senere, men indtil da kan I sætte et kryds i kalenderen hvis I har lyst til at være med og have en sjov formiddag med andre familier fyldt med musik og bevægelse. Bagefter kan der købes kaffe, te og kolde drikke i Maketutten som kan nydes sammen med madpakken ved vores borde.


Og tag lige børnene en tur i gemmerne først for at se om de har noget legetøj, spil, bøger og krea som de ikke længere bruger, så laver vi en fælles byttecentral!

Tomat gallaaften

21. Juli 2023

kl. 18.00

Vi fejrer denne skønne spise i alverdens afskygninger med en aften hvor tomaten indgår i alle 3 retter som dejlige Anya kokkererer:


 • Forret: Tomatconsomme med kammuslinger, løg og artiskok
 • Hovedret: Stegt skaftkotelet med tomater, sorte oliven og hvidløgs pure
 • Dessert: Cremet tomat is


Vi spiser udenfor, hvis vejret tillader det


Pris 350,- pr. kuvert ekl. drikkevarer


Børn mellem 4-12 år halv pris

Rollinger spiser gratis

Rejer og rosé

14. Juli 2023

kl. 18.00

Simon syntes at sommer rimer på skaldyr! Så fredag d. 14/7 er der et orgie af pilselv rejer og rosé herude. I kommer kl. 18, så er der ad libitum søkogte rejer, brød, mayo, dyppelse og grøntsagssnacks!


Vi sørger for at der er rosé i lange baner på køl.


Pris 300,- pr. snude for adlibitum

(inkluderer ikke drikkevarer)

Barsel og bøffer!

6. Juli 2023

kl. 17.30 - 21.30

Chris går på barsel!


Men inden han smutter i 3 måneder, vil han så gerne brage en lækker 3-retters menu afsted! Så torsdag d. 6 giver vi den max gas. Kom mellem 17.30 og 19.30, drik en lækker aperol spritz eller kold fadøl inden i kan sætte tænderne i følgende menu:


 • Makrel ceviche m. spicy tomat leche del tigre, nye squash fra evigheden og koriander - 105,-
 • Bøf bearnaise af krogmodnet økologisk ribeye. Hertil rosmarin-ristede kartofler og en grøn salat m. skalotteløg og vinaigrette - 265,-
 • Jordbær, panna cotta, basilikum og balsamico - 85,-


Pris for alle 3 retter 430,-.

Caroline Henderson

11. Maj 2023

kl. 17.00

I rækken af skønne kvinder på Lillesyd så er det med slet skjult stolthed vi præsenterer et ikon som Caroline.
Hun fik sit gennembrud i gruppen Ray dee Ohh og har siden udgivet en lang række succesfulde albums.
Og så har hun også medvirket som skuespiller i Netflix serien THE VIKINGS i rollen som Jarl Haakon.

Billetpris for 2 retter dejlig mad og skøn musik i tæt kontakt med artisten.


Pris 950,-kr. for musik og mad.

Hanne Boel

14. April 2023

kl. 17.00

Det er efterhåndent et stykke siden, at Hanne Boel har turnéet rundt i Danmark med sit akustiske trio setup, som hun ellers hyppigt har gjort før i tiden. Men nu er Hanne Boel tilbage i det akustiske format, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Rungeog Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere.


De seneste to år har Hanne Boel været flittig med udgivelserne. I 2020 udgav hun det anmelderroste album ”Between Dark and Daylight” og derudover udgav hun sidste år sit første album på dansk, hvor hun genfortolker klassikere fra nyere dansk musik, som f.eks. ”Hurtige Hænder”, ”Frit Land” og ”Uden Forsvar”


Dejlig 2 retters menu i Drivhuset og så en fed koncert i Gildesalen


Pris 950,-kr. for musik og mad.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen

24. Marts 2023

kl. 17.00

Vi åbner dørerne og baren kl 17.00. Dejlig 2 retters middag kl 18.00 og koncerten starter kl 20.30.
Lyt og syng selv med, når de to seje artister bringer hits som ’Ud under åben himmel’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Sig – du ka’ li’ mig’ og mange flere tilbage til scenen foran et publikum, der stadig hylder 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.


Oplev de største danske hits igen og en skøn aften hvor vi hylder toppen af dansk musik, kokkenes gode mad og de glade gæster omkring os.


Menu:


Forret: Røget samsø laks, peberrodscreme, æble og fennikel
Hovedret: Langtidstilberedt svinebryst, pommes anna, gulerod og glace. Hertil grøn salat.


Pris 955,-kr. for musik og mad.

Italiensk for øvede

11. Marts 2023

Book bord mellem kl. 17.30-19.30

Det kan godt være at Peter har produceret Italiensk for Begyndere, men Chris er svært øvet i den italienske madkunst. Med 4 år som køkkenchef på et trattoria, og en kæmpe forkærlighed for maden, er der lagt op til aften med lækkerier fra det italienske køkken!


Antipasti:

 • Økologisk straciatella m. Stenbiderrogn, friskkværnet sort peber og olivenolie
 • Gravad okse, timian og grillet abrikos
 • Caponata
 • Blæksprutte, fennikel og chili
 • Oliven
 • Foccacia

Primo:

 • Ravioli m. Ricotta og spinat i citronsauce, friteret salvie, syltet citron og pinjekerner

Secondo:

 • Grillet flapmeat, rucola, parmesan og balsamico


Dolce:

 • Rabarbertiramisu


Pris 425,-kr. pr. snude for al maden

Lars Hjortshøj med venner

3. Marts 2023

kl. 17.00

Komikeren Lars Hjortshøj optræder med sjov og ballade i et skønt mix med musik. Han medbringer saxofonisten Benjamin Koppel, den skønne sangerinde Kaya Brüel og de unge upcoming standupper Jacob Svendsen.


Inden underholdningens starter så serverer køkkenet 2 retter skøn mad i Drivhuset. Kom allerede fra kl. 17.00 - baren er åben. Mad fra kl 18.00 og kl 20.30 er der vittigheder og inciterende rytmer.


Når musikken slutter ved 22 tidens er baren åben for glade gæster. De sure sender vi hjem.


Pris 995,-kr. for musik og mad.

Urimelige priser i baren.

En aften for Ukraine

24. Februar 2023

kl. 17.30

Aftenen er et samarbejde mellem ”LilleSyd” og SuperBrugsen Herfølge og afholdes i Gildesalen. Vi håber hermed, at vise vores støtte til hjælpearbejdet i Ukraine på årsdagen for det russiske overfald på Ukraine.


Program:
Kl. 17:30 starter vi aftenen med et indlæg om situationen i Ukraine og Rusland ved:
Cand. Mag. I Historie og Russisk - Martin Cleemann Rasmussen. Extern Lektor ved Forsvarsakademiet. DIS.


Kl. ca. 19.30 spiser vi. Vi smager på Ukrainske herligheder ved ”LilleSyds” Ukrainske kok Anya Poda. Vin og øl fra Ukraine kan købes til spisningen.


Pris 500,- kr.

Beløbet går ubeskåret til RØDE KORS’ hjælpearbejde i Ukraine.

Poul Halberg, Bo Steif og Alex Riel

27. November 2022

kl. 14.00 - 17.00

Søndags matiné og kagebord.
Først indtager I kaffen med et dejligt kagebord, fremtryllet af vores skønne kokke og herefter spiller den formidable trio for os.


Tre store danske musiklegender guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief og trommeslageren Alex Riel
har genoptaget samspillet. Tre af musikscenens allerbedste, virtuose, alsidige ikoner, som i årevis har sat deres personlige aftryk på musikken herhjemme, kan nu høres igen.


Det blir en mindeværdig eftermiddag på Lillesyd.


Pris 345,- kr.

Vildtaften

26. November 2022

kl. 18.00

Traditionen tro, laver vi en hyldest til de vilde dyr omkring os. Det mest økologiske og bæredygtige kød du kan spise. Og tilmed med god samvittighed,da de flinke lokale jægere sørger for at bestanden holdes på et niveau hvor der er plads og føde nok.
Vores skønne kokke laver en 5 retters menu på det vildt som vores jæger venner skyder i perioden op til aftenen.
Det vil typisk være fasan, råvildt og måske en hare eller hvad der byder sig.
Og vi sætter ekstra fokus på vinen dertil. Mon ikke Bordeaux distriktet blir kigget efter i sømmene den aften.


Pris 745,- kr.

Rugsted/Kreutzfeldt

4. November 2022

kl. 17.00

I ankommer til vores opvarmede Drivhus med kulørte lamper i loftet.Køber en liflig drink i baren.Kl 18.00 serverer kokkeholdet så:
Boeuf Bourguignon og Tarte Tatin. Vegetarret er mulig-bare gør opmærksom herpå ved booking.
Kl.20.30 er der så koncert i Gildesalen med mine egne store favoritter:Rugsted/Kreutzfeldt. Utallige af velklingende og uforglemmelige hits.Skrevet både til dem selv og andre kunstnere. Har lavet musik videoer i min ungdom med både Jens og Stig, så det er ekstra sentimentalt for den gamle at se dem på Lillesyd. Og så bor Stig i det hus i Birkerød, som jeg vraltede rundt i som 3 årig!
Kom og spis og drik jer glade og syng med.


Pris 995,-kr. for musik og mad.

Urimelige priser i baren.

Sebastian

27. Oktober 2022

kl. 17.00

På manges opfordringer og endnu fleres ønske har vi fornøjelsen af Sebastian på Lillesyd.
Vi åbner dørene kl 17.00 hvor I kan forfriske jer med at købe en drink hos skønne Duddi i baren.
Derefter laver kokkeholdet en skøn 2 retters menu. Sådan ca. klar ved 18.00 tiden. Og så går Sebastian på kl. 20.30.


Pris 945,- kr. for mad og musik. 

Rasmus Bjerg og band

2. September 2022

kl. 17.00

En aften med John Mogensen og hans udødelige sange.
Kom og syng med. Vi starter fra kl 17.00 i Drivhuset, hvor I kan købe lidt drink af den svære kaliber som John ville have sat pris på.


Og så er der 2 retter skøn dansk mad ved 18 tiden for at hylde hvad der binder os sammen: Sang, flæskesteg og citron fromage!


Sådan cirka kl 20.30 starter Rasmus Bjerg og så skal der skråles igennem.


Pris for hele arrangementet 950,- kr.

SKO/TORP

22. April 2022

kl. 18.00

Vi åbner dørerne kl 17.00 - kom og få et glas..
Vi serverer rosastegt oksesteg med glaserede løg,rødvins sauce,grillede grøntsager og pommes anna.
Til dessert er der panna cotta med råsyltede bær.


En intim koncert, hvor I sidder ansigt til ansigt med stjernerne og får et skønt måltid mad forinden. Kort sagt en stor aften.
Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.


Pris 995,- kr. for mad og musik. 

Steffen Brandt

25. Marts 2022

kl. 18.00

Vi er stolte af at kunne præsentere Danmarks mest ikoniske sanger - TV2´s Steffen Brandt.
Kom tæt på ham i en lille, men dyr koncert på Lillesyd.
En skøn 3 retters menu først kl 18.00 og så kl.20.30 starter musikken.


Pris 995,- kr. for mad og musik.